Licencia

Licencia Telecom AB är generalagent för Ericsson-LGs telekommunikationsprodukter i Sverige och Baltikum och kombinerar detta med egenutvecklade applikationer för mobil- och datorstödd telefoni. Företaget säljer sina produkter via 70 återförsäljare runt om i landet.

Arbetsuppgift: Affärsutveckling & PR

Behov

Licencia behövde snabbt få uppmärksamhet i media för att nå rätt kunder och rätt målgrupp och därigenom öka sin försäljning.

Resultat

PR-arbetet gav direkt artiklar i rätt media och genom den positiva uppmärksamheten ökade företaget snabbt sin försäljning. Media skrev om Licencias nöjda kunder och lyckade affärer. Samarbetet med Stratecom innefattade även affärsutveckling. Samarbetet med Stratecom varade under 10 års tid, tills det företaget köptes upp av Weblink. I och med detta gick företagets vd i pension.

Referens

Kan verkligen rekommendera att jobba med Stratecom. Samarbetet med Lena Herman (ägare) har lyft oss rejält, såväl PR-mässigt som i arbetet med den strategiska utvecklingen av bolaget. – Christer Joelsson vd Licencia

Jag har arbetat med Stratecom i flera år. Lenas förmåga att förhandla med media och deala fram fantastiska artiklar, om företaget och våra kunder, imponerar. Hon coachar både oss och våra kunder i arbetet. Jag kan verkligen rekommendera att arbete med henne. – Oscar Civill försäljningschef Weblink, Licencia